IngridSM_9863
Author picture
Ingrid’s Roedel
Ingrid wilde graag een shoot met haar 3 knapperds bij de heide! Shamba wordt namelijk al wat ouder en een portret met zijn allen ontbrak nog. We hadden tijdens de shoot een beetje regen, dus we startte in het bos zodat we wat droger stonden en sloten af met de heide. De honden deden het fantastisch! Shamba ging braaf liggen waar Pumba liever stoer bleef staan en Paco, die deed alles zolang er maar wat te snacken viel. Fotolijnjes waren niet nodig, ondanks dat ze graag achter een konijn aan zouden gaan bleven ze keurig bij de baasjes, super knap! Bij de heide was een portret met zijn allen lastig, want Shamba en Pumba zijn vrij groot en dan hebben we Paco, die nog niet tot hun buik komt haha. Gelukkig vonden we een klein inhammetje met heide op de achtergrond, zodat ze toch nog met zijn drieën op de foto konden met de paarse heide!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *