nala
Author picture
Powder Power!
1x Eerder had ik al eens foto’s gemaakt met poeder, op het strand. Deze keer fotografeerde ik honden in een buiten studio. Sommige honden sprongen over een hindernisje heen en de andere renden enkel voorbij met een zwarte achtergrond. Het poeder is gemaakt van maismeel met kleurstof en dus niet giftig voor dieren! Ook wordt het niet hoger dan de nek op de hond gelegd, dus niets in de ogen of bij de neus. Het is dus absoluut niet schadelijk voor je dier. Ook is het makkelijk van de hond af te krijgen door even te borstelen en af te kloppen, GEEN water gebruiken dan wordt het wel een bad beurt… Je hebt meerdere soorten gekleurd poeder, sommige zijn wel giftig dus als je zulke foto’s wilt maken kies dan voor een poeder dat niet giftig is, zoals maismeel met kleurstof en strooi ook niets op hoofden of in de buurt van ogen/ neus. De foto’s die ik maakte bevatte minder poeder als wat je ziet op de eindresultaten. Er gingen per keer 2 soeplepels poeder over de hond heen, de rest heb ik er met behulp van Photoshop zelf bijgemaakt en mijn eigen twist eraan gegeven in de nabewerking. De meeste van de honden die hier op de foto gingen waren hulp honden en dus niet gewend om zulke kunstjes te laten zien, maar ze deden het fantastisch, net als de baasjes! Poedershoots zijn onwijs leuk om te doen, binnenkort schaf ik dan ook extra zeil etc. aan om een buitenstudio mee te kunnen nemen op locatie. Zodra ik deze heb laat ik dit op mijn website en op social media weten en kan er, tegen een meerprijs van het poeder, ook een poedershoot geboekt worden met zwarte achtergrond tot en met formaat hond. Zou jij een moederschoot met je dier doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *