MarcsnowSM_9534
Auteur foto
witte narcissen
Ryann en Marc de Arabier stonden model tussen prachtige narcissen! We trokken veel bekijks tijdens de fotoshoot, zelfs lesauto’s stopten midden op de weg (goed voorbeeld…) om te kijken wat er nu gebeurde. Want ja, een paard tussen de rijbanen in zie je niet iedere dag! Ook kwamen er complete klassen met kinderen kijken, gelukkig was Marc niet van hen onder de indruk en poseerde hij zo mooi als hij kon. Na een uur had Marc het wel gehad met alle aandacht en zijn we gestopt. En wat kun je een hoop mooie foto’s maken in een uur en op dezelfde mooie locatie. Toen ik klaar was met mijn edit, had ik ineens het idee om de narcissen van fel geel naar wit te transformeren. Wat een sprookje werd het! Om het nog iets magischer te maken ook nog wat sneeuw erbij… Too much? Dat dacht ik eerst ook maar Ryann verkoos toch de witte sneeuw foto boven de iets meer standaard gele foto! Op Instagram stemde in een poll ook bijna iedereen op de witte versie, wie had dat gedacht? Soms is uit je comfortzone stappen met editen zo slecht dus nog niet 🙂 Hieronder staan beide varianten, welke kleur bloem spreekt jou het meeste aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *