BibiFUNSM_8675
Author picture
Afscheid van Bibi
Onlangs heb ik een afscheidsstoot mogen doen met Bibi. Bibi was een Duitse Herder van 14 (!!) jaar. Ze tobde al langere tijd met haar gezondheid en liep al steeds minder goed. Toen de moeilijkste beslissing die je kunt maken werd gemaakt, hebben we afgesproken om Bibi nog 1x op de foto te zetten. Dit was de dag voordat ze ingeslapen zou worden. Normaal zit ik best ver van te voren al redelijk volgeboekt, maar voor zulke gevallen probeer ik altijd tijd vrij te maken omdat dit geen shoots zijn die je uit kunt stellen. Omdat Bibi slecht ter been was moest dit wel dicht bij huis gebeuren. Gelukkig wonen ze tegenover een heel klein groen strookje met enkele bomen en een struik waar we wel iets mee konden. Bibi straalde en genoot van de aandacht en alle lekkere koekjes die ze kreeg! Na een goed half uur foto’s maken merkten we wel dat het voor Bibi goed geweest was en dat we moesten stoppen. Gelukkig is Bibi een geboren model en hadden we ook al meer dan genoeg mooie foto’s!

2 reacties

  1. Heel erg bedankt voor de foto’s en dat je de tijd nam dit voor ons te doen !!! Ik ben je vooral erg dankbaar en krijg nooit geen genoeg van je foto’s die je me gestuurd hebt ❤️❤️ echt 10000 maal bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *