OdinSM_2533
Author picture
Koningsdag!
Fijne koningsdag vandaag! Hebben jullie nog leuke plannen of tradities op koningsdag? Zelf ging ik vroeger graag mee met vrienden naar Utrecht of Amsterdam waar we dan een patatje Obelix gingen eten bij Manneke Pis. Wie hem op kreeg, kreeg dan een ijsje. Dat klinkt makkelijker dan het is, een Obelix is namelijk een kilo(!!) patat. Een andere traditie had ik samen met mijn broer, we pakten ieder 5 euro en de uitdaging was om van die 5 euro aan het einde van de vlooienmarkt zoveel mogelijk leuke items gekocht te hebben. Onder andere door Corona en de komst van een pup heb ik al een paar jaar geen koningsdag gevierd. Ondanks mijn blaasontsteking wil ik toch proberen om dit jaar wel weer een keer naar Utrecht te gaan, een patatje Obelix te scoren en langs alle kraampjes wandelen! Freya gaat dan mee in haar draagzak, kan ze alle geluiden mee krijgen zonder plat gelopen te worden. Odin blijft lekker thuis, die vindt daar niks aan. Angelo bleef ook liever thuis, maar die gaat toch maar mee met gezonde tegenzin haha. Veel plezier allemaal vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *