Vieve&SaartjeSM_7693
Auteur foto
Bully’s in town!
Vieve was hier pas een week of 13 toen ze op de foto ging met haar baasjes en grote zus Saartje. Omdat Vieve nog zo jong was hadden we verwacht dat Pocket Bully Saartje de show zou stelen, maar kort voor de shoot werd Saartje schijnzwanger en was alles eng en was luisteren toch ook wel lastig. Dus sprong tot onze verbazing Franse Bulldog pup Vieve vol in de schijnwerpers! Zo klein en jong en ze deed het fantastisch! Saartje deed haar best maar haar angst won het vaak helaas. Kan gebeuren, ik heb mijn dag ook wel is niet. We forceren dan niks en kijken wat ze wel doet. Als je druk gaat leggen wordt de ervaring minder prettig voor de hond wat natuurlijk niet de bedoeling is! Bovendien zou je dat dan ook terug zien op de foto’s. Gelukkig wilde Saartje wel graag knuffelen met Kim waardoor er nog wel een leuk familie portret uit kwam! Zo zie je maar, niet alle Bulletjes zijn even stoer en eng! Dat vooroordeel gaat hier beslist niet op met deze twee knuffeldieren 🙂  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *