Spikkel
Auteur foto
Spikkkel in de staldeur
Laatst was ik op een stal om fine-art foto’s te maken van o.a. dit mooie paard! Jullie raden vast wel waar Spikkel zijn naam aan te danken heeft, aan zijn prachtige voorkomen. Wat ik zelf heel mooi vind aan Spikkel is dat hij zowel bruine als zwarte stippen heeft, hoe bijzonder! Naast een mooi voorkomen was Spikkel ook heel braaf. Zijn baasje, Kim, kreeg weinig hulp tijdens de shoot. Dus ze moest Spikkel en stil laten staan, vasthouden en om laten kijken! Dat valt niet mee natuurlijk maar het lukte onwijs goed, echt een goed team samen. Fine-art foto’s zonder gebruik van flitsers maak je vaak in de staldeur opening. Dat deden wij nu ook. Omdat het een stal met meerdere paarden was moesten er tijdens de shoot meerdere paarden, kruiwagens en hooibalen door de opening heen en weer moesten waardoor ze Spikkel telkens opnieuw moest neerzetten. Het was dus een tobben maar het is helemaal gelukt! Met de bewerking van Fine art kun je ook alle kanten op, zwarte achtergrond, witte achtergrond, kleurrijke achtergrond uitsnede van een foto of het gehele paard in beeld. onwijs veel mogelijkheden! Omdat ik niet veel fine art shoots doe heb ik dus ook lekker met de bewerkingen zitten freubelen en een foto zelfs wel 4x bewerkt op een andere manier. Wat is jullie favoriete foto uit de collectie?? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *