CottonSM_9721
Author picture
Blue eyed Cotton
Cotton is een kat, zoals iedere kat, een kat met een eigen willetje. Het is een ras siamees en kan de oren van je kop kletsen! Omdat het een ras is kijken veel mensen verbaasd op als ze horen dat Cotton buiten woont. Dit is niet altijd zo geweest! Ze zat eerst binnen, waar ze huilde naar de maan en overal op klom om maar naar buiten te kunnen kijken. Daarna alleen in de tuin, aan een tuigje bewoog ze niet en was dus geen optie. Spikes op de schutting weerhielden haar er ook niet van om de tuin uit te komen en uiteindelijk hebben we het maar opgegeven en haar laten gaan waar ze wilde. Is dat niet eng? Ja, in het begin kreeg ze ook een zendertje mee zodat we konden zien waar ze was. Maar Cotton is een wolf in schaapskleren en vecht met veel katten in “haar” territorium. Dus na dagen achter elkaar bij de buren aan te bellen of we haar halsbandje uit hun tuin mochten ophalen (die ze verloof tijdens het vechten) was het bandje ook verleden tijd. Na een tijdje was ze steeds meer buiten en uiteindelijk wilde ze ook niet meer naar binnen. Ze komt eten en aandacht halen en heel de buurt kent haar! “De kat met de mooie blauwe ogen”. Tijdens het maken van de foto’s liep ze dan ook gewoon los buiten, als je haar roept komt ze naar je toe gelopen dus het was heel wat op en neer rennen maar dan heb je ook wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *