Jackson
Auteur foto
Fluff ball incoming!
Wat een leuk kereltje is Jackson! En wat een leuk bazinnetje heeft hij, een waarvan hij hond mag zijn! Tijdens de fotoshoot mocht hij lekker met zijn balletje spelen en door de blaadjes rollen. Dan zei Suzanne: “Ja, dat is Jackson, precies zoals hij is!” Van te voren was hij nog netjes gekamd, maar daar was na afloop niet veel meer van te zien. Wel heeft Jackson genoten van de boswandeling en het spelen, wat leuke plaatjes opleverde! Dat hij klein is was soms wel wat onhandig, het was iets fris zo ‘s morgens vroeg dus als hij uitademde zag je zijn koppie bijna niet door alle mist die uit zijn bekje kwam, oeps! Gelukkig kon hij soms zo gefocust naar Suzanne kijken dat hij voor een seconde even zijn adem inhield zodat ik snel de foto kon maken. Normaal kijk ik tijdens een fotoshoot niet echt naar de tijd, waardoor we vaak veel langer rondlopen dan va net voren gedacht werd. Deze keer niet, Suzanne had nog een afspraak dus we moesten goed op de tijd letten (en geloof me het was krap!) Maar! Naast dat Jackson hond mag zijn, wordt hij ook nog eens goed opgevoed! Hij luisterde perfect, liep netjes mee en bleef staan als dat gevraagd werd. Hierdoor is het toch gelukt om in een kortere tijd genoeg mooie foto’s van hem te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *