OdinKSM_3192
Auteur foto
Dag Sinterklaasje!
6 december, Sinterklaas is weer vertrokken naar Spanje en de kerstboom kan weer opgezet worden. Oké, stiekem genoot ik overal al van de kerstversiering en keek ik al bijna alle kerstfilms die op Netflix stonden. Sinterklaas heb ik altijd een leuk feest gevonden, de surprises met een handgeschreven gedicht en al het lekkers! Helaas ben ik geen kind meer en zijn al mijn vrienden niet zo van het knutselen en dichten, dus ik vier het al jaren niet meer… Wel volg ik zo nu en dan het Sinterklaasnieuws! Zo wist ik dat Sinterklaas dit jaar met een Privé jet naar ons landje kwam gevlogen en dat hier veel commentaar op was, want ja erg milieubewust is deze keuze niet. Foei toch! Dit jaar wilde ik sowieso al een Sinterklaas foto van Odin maken, toch nog een beetje Sinterklaas in huis. Om een beetje in te spelen op het akkefietje met de privé jet koos ik het station als decor, dan kan Sinterklaas met de trein terug naar Spanje in plaats van met een privé jet! Iedereen weer blij 🙂 Tot volgend jaar Sinterklaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *