IlonkaFUNSM_7546
Auteur foto
Dream it, wish it, do it!
Ilonka wilde al heeeeeel lang een fotoshoot met een VW busje. Ze zag mijn foto’s en wilde weten of ik ook een fotoshoot met haar en een busje zou willen doen, zonder dieren. Omdat ik het idee wel leuk vond en het weer is iets heel anders is hebben we meteen een datum gepland. Via via kon ze aan een volkswagen busje komen, wat een geluk! Het was mijn eerste fotoshoot nadat ik door een hond in mijn hand was gebeten. Dus ik vond het stiekem toch een beetje spannend of het me zou lukken. Manlief mee als chauffeur en om zware dingen te tillen voor me, heel fijn! Want omdat ik nog niet zelf mag autorijden zou ik zonder chauffeur nooit in Gorinchem zijn aangekomen. Ilonka had ook nog koffie, thee en koekjes mee dus de chauffeur kon lekker opwarmen terwijl wij hard aan het werk gingen. Ilonka vertelde dat ze het lastig vond om te lachen of om goed te staan. Geposeerd lachen is ook helemaal niet leuk in mijn ogen, spontane momenten: veel leuker! En aan mij als fotograaf om die te helpen creëren. Soms riep ze wel eens lachend: ” Wat ben jij streng zeg!” als ik weer met een andere pose aan kwam zetten. Na de solo foto’s sloten ook haar man en later ook nog vriendinnen aan, iedereen moest mee op de foto! Wat een gezelligheid op de koude vroege zondagmorgen. En toen de bewerkte foto’s werden afgeleverd kreeg ik nog een mooi compliment waardoor ik van oor tot oor een glimlach kreeg: “ Dit is echt met recht, de beste foto die ooit van me gemaakt is!”

Eén reactie

  1. Beste Kimberly,

    Ik heb hier niks meer aan toe te voegen, wat ontzettend leuk en zo is het! Was een geweldige shoot met hilarische momenten, maar moet kunnen! Het resultaat mag er zijn en ben er ontzettend blij mee! En ook jij bedankt voor de fijne woorden en alles!

    Groetjes Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *