EvieSM_3997
Author picture
Evie even in Dordrecht
Weer eens een Pomsky voor mijn lens gehad. Deze Pomsky is niet grijs/ zwart/ wit zoals je vaak ziet maar lijkt meer op een vosje! Al kan Evie zulke gekke bekken trekken dat ze soms ook nog op een Corgi leek haha. Voor deze fotoshoot spraken we af in Dordrecht, en man ik had nooit geweten dat het oude deel zo mooi was! Normaal kom ik alleen in de winkelstraten, maar nu gingen we echt het oude gedeelte bij de haven in. Mensen zeiden elkaar goedemorgen en het was net of we in een dorp terecht gekomen waren, zo leuk! Het was wel een zonnige ochtend dus we moesten soms even creatief zijn met de zon, wat ook nog goed lukte! Evie deed het allemaal geweldig, alleen langs het water moest ze niets van hebben, water en Evie gaan niet goed samen. Gelukkig waren er zat andere mooie stukjes waar ze wel met plezier wilde poseren. En zeg nu zelf, het is een geboren model toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *