AalkeSM_8726
Auteur foto
paarden tussen de klaprozen!
Vorige maand hebben we een mini shoot middag gehouden tussen de klaprozen! Het was (helaas) heel zonnig en warm deze middag waardoor er soms harde schaduwen en fel licht waren. Normaal fotografeer ik altijd morgens vroeg na ons opkomst maar klaprozen zijn ‘s nachts dicht en bij slecht weer ook dus morgens vroeg zou er nog een deel gesloten zijn. Ondanks dat het weer niet helemaal mee wilde werken zijn er toch wel leuke foto’s gemaakt! De paarden zagen er allemaal ook prachtig uit, gewassen, geborsteld en de manen netjes gedaan. Dat scheelt al meer dan de helft op een foto! Als je een paard op de foto zet dat niet is gewassen of geborsteld ziet dat er vaak toch echt een heel stuk minder mooi uit en kan ik daar met bewerken helaas ook niets aan veranderen. De paarden konden ook niet los, ze hadden allemaal een fotografie lijn om (die ik met een fotoshoot altijd mee heb!) en een paard heeft een leren hoofdstel omgehouden met een hengstenketting eraan. de hengstenketting kan ook makkelijk weggewerkt worden en een mooi gepoetst leren hoofdstel ziet er ook altijd heel chique uit op de foto. Al met al dus zeker een geslaagde middag! Ook voor de muggen en dazen, die hebben erg genoten van mijn bloed :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *