MirandaSM_6430
Auteur foto
Vikings!
Dit is een van de meest toffe shoots die ik tot nu toe heb mogen doen. Ik ben dol op stoere dingen, alternatief en net wat anders dan anders. Dus toen ik Miranda en Anna aan zag komen lopen op de parkeerplaats kreeg ik meteen een glimlach van oor tot oor. Een super stoere viking kwam met haar paard aan gelopen. Het was de hele week bloedheet geweest of het regende extreem hard dus Anna had al een week niks gedaan en was dus wat frisjes. Dat leverde hele toffe plaatjes op tijdens de actie foto’s waarbij ze over een zandvlakte mocht galopperen. Nadat Anna er wel heel veel zin in kreeg en door de lucht stoof zijn we maar weer verder gegaan met portretten voordat ze in een rechte lijn naar Valhalla zou rennen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *