SM_5882
Auteur foto
KC Gorinchem 100 jaar!
De KC in Gorinchem is een hele leuke hondenclub met veel enthousiaste honden eigenaren en trainers. Zelf ben ik hier sinds december 2015 ook vrijwilliger bij de puppy cursus. In mei 2022 bestond de KynologenClub in Gorinchem maar liefst 100 jaar! En om deze mijlpaal te vieren werd er een DOEdag georganiseerd. Je kon met je hond meedoen aan een workshop, je hond alten keuren door een keurmeester, demonstraties kijken van bijvoorbeeld reddingshonden maar ook langs de trimmer of wat leuks/ lekkers voor je hond kopen! Naast al dit leuks kon je ook een mini fotoshoot bij mij doen en liep ik er dus ook de hele dag rond. Onze hond, Odin was er ook heel eventjes om door de keurmeester bekeken te worden, want ja… Wij kunnen wel roepen dat het zo’n mooie hond is maar wie zegt dat nu niet over zijn eigen hond? Ondanks zijn, laten we het houden op, enthousiasme had hij een hele mooie lijst waar ik best trots op ben! Onderaan de lijst staat “vriendelijk onstuimig gedrag” daar kan ik me wel in vinden haha. Na de keuring heeft de oppas hem opgehaald want een 43kg zware vriendelijke onstuimige hond aan de riem is niet handig als je ook nog moet fotograferen haha. Het was enorm zonnig en goed warm. In de middag werd het ook nog best druk, al met al echt een hele leuke geslaagde dag!  Op naar de volgende 100 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *