MartenSM_1126
Auteur foto
Baby power(naps)
Weer eens iets heel anders! Soms gebeurd het dat ik wordt gevraagd voor een fotoshoot die niets met dieren te maken heeft, zo ook deze fotoshoot met in de hoofdrol de bijna 5 weken oude baby Marten. Voor mij was het de eerste keer dat ik een baby mocht vastleggen die zo klein is! Marten was iets te vroeg geboren en was echt nog een kleine baby toen hij op de foto ging. Met een baby is het lastiger plannen dan met een dier, toen ik aankwam lag de kleine nog lekker te slapen en daarna had hij honger waardoor we een stuk later aan de shoot begonnen en de zon ook al aardig fel begon te schijnen. Gelukkig vonden we een mooi plekje in de natuur waar ook schaduw stukjes waren. Ook tijdens de fotoshoot had meneer weer honger, wat echt hele mooie plaatjes opleverde! Heel puur. Behalve honger had Marten tijdens de fotoshoot ook heel veel slaap, hij heeft volgens mij door de halve fotoshoot heen geslapen! Zo lekker lui… nu al bijna een echte man 😉

2 reacties

  1. We hebben het je niet makkelijk gemaakt met een hongerige, graag slapende baby en een cameraschuw zijnde moeder. Maar wat zijn we blij met het resultaat, je hebt de mooie momenten weten vast te leggen, dankjewel!
    En ook nog bedankt voor het geduld, met zo’n kleintje valt inderdaad echt nog niet te plannen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *