Pip
Author picture
Prinses Pip
Voor deze fotoshoot reisde ik af naar Rhoon. Het baasje van Pip wilde graag foto’s bij de kasteelruïne, die weinig op een ruïne leek op internet en nog minder in het echt. Gelukkig stond er naast dit grote moderne kasteel waar je nu een hapje kunt eten ook een kerk waar we mooie plaatjes konden schieten! Ook vonden we een leuk bankje, een trappetje en waren de huizen in de straat op zichzelf ook al een mooi decor! Met een kleiner hondje heb je sowieso niet veel nodig, er stonden een paar takken hyacinten waar Pip precies tussen paste! Wel moest daar een dekentje op de grond gelegd worden, want prinses Pip vond het veel te vroeg en koud om te luisteren naar wat de baasjes wilde haha. Dan is met je bibs op de koude grond zitten dus echt geen optie natuurlijk! Toen er een warm dekentje op de grond lag en ze heel veel lekkers kreeg wilde ze dan toch wel eventjes zitten. Toen het zonnetje wat meer door kwam vond Pipje het steeds leuker worden, lekker in de zon poseren en werken aan haar kleurtje, de kleine zonaanbidder! Al met al heeft ze het geweldig gedaan 🙂

2 reacties

  1. Het was een super dag! En we hebben het ontzettend naar ons zin gehad.
    De resultaten zijn echt geweldig!😍
    Nogmaals bedankt voor alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *