GroepsfotoSM_8744
Author picture
Familie naakt & puber
Deze fotoshoot in Waalwijk was een beetje een uitdaging en dat maakte het net zo leuk! Het ging om vader en moeder naakthond, al hun kinderen (4 stuks) en nog een puber Cane Corso! We hadden in de ochtend afgesproken en het was toen we aankwamen nog -1! Best fris, dus alle naakies kwamen ook in hun mooiste bodywarmers aan aangewandeld, zo’n leuk gezicht! We begonnen met de familiefoto, allemaal los op de foto om later in 1 foto samen te voegen. Want hoe goed ze ook luisterden en hoe braaf ze ook waren, allemaal keurig op een rijtje en blijven zitten ging hem niet worden haha! Dus om en om jasje uit, op de foto en jasje weer aan. Gelukkig kwam na een klein uurtje de zon meer door en warmde het wat op waardoor de jasjes weer weg konden 🙂 Vooral 1 hondje rilde veel, de kleine Dolly die ook meteen mijn hart had gestolen! Dolly is de kleinste van het stel. Toen ze werd geboren had ze een overlevingskans van 1% en de dierenarts wilde haar in laten slapen. Maar ondanks de kleine kans, missende ribben, kromme rug en bloot liggend hart heeft Miranda (het baasje) haar gehouden en zie nu eens wat een dapper levendig hondje! Echt zo’n schatje! De andere honden waren uiteraard ook super leuk, allemaal een heel eigen karakter! Het was ontzettend leuk en ze hebben het allemaal geweldig gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *