UmbroSM_8323
Auteur foto
Turbooo Umbro!
Laatst heb ik deze onwijs schattige rottweiler puppy op de foto mogen zetten! Ondanks dat Umbro super schattig is zit er al aardig wat pit in dit kleine mannetje. Zijn baasje Judith is een echte rottweiler fan (en stond in 2021 op het WK IGP in Hongarije met haar andere Rottweiler!) en vroeg of ik mijn eigen Rottweiler ook mee wilde nemen. Tuurlijk wil ik dat! De twee hebben leuk gespeeld maar toen Umbro zijn pootje vast kwam te zitten in Odin zijn halsband liet Umbro toch even duidelijk merken dat hij dat niet tof vond haha. Los van de twee spelende honden was de fotoshoot ook erg leuk. Ik denk dat de vader van Judith (die mee was als extra hulp) nog de meeste begin van iedereen heeft gekregen! Hij mocht elke keer op en neer rennen om Umbro zijn aandacht te trekken of Umbro even vast houden, met gevaar voor eigen vingers, tot Judith hem riep zodat we wat actie foto’s konden maken. Dat laatste vond Umbro het leukste, lekker crossen!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *