MirandaSM_6273
Auteur foto
Anna & Dena stalen de show op stal
Dit was ook weer een onwijs leuke fotoshoot! Het oorspronkelijke idee was om met wat boomstammen, vuurtje, kerstboom en nog wat attributen een leuke setting te maken voor een knusse kerstfoto met paard en pup erbij. Puppy Dena is bijna 8 weken en dit is haar eerste kerst! Ook zouden we na de knusse setting nog wat grimmigere “Scrooge” kerstfoto te schieten. Het liep (zoals meestal haha) iets anders! Paard Anna had nog niet eerder zo dicht bij vuur gestaan, ze deed het super! Maar het was wel handig om haar vast te houden. Puppy Dena zat ingewikkeld in de dekens in een mandje dat vast gehouden moest worden om te voorkomen dat ze nog een keer zou omvallen (oeps!). Er waren dus geen handen meer vrij voor de warme choco en de kerstboom was iets zieliger dan verwacht, blijkbaar wilde er meerdere mensen voor de kerst nog een boom inslaan, pfff! Al met al werden het leuke foto’s maar iets minder knus als bedacht. De grimmige setting deden we anders. Puppy Dena ging weer lekker in de auto bij de kachel en met Anna en de stormlamp zochten we een ander plekje in de omgeving op waar we van Miranda en Anna samen foto’s maakten. Deze lukte dan weer beter dan verwacht! Maar omdat puppy Dena zo onwijs schattig is, maar kort zo klein blijft en ik nog een toffe plek in de hooischuur had gespot konden we het niet laten om toch ook nog wat foto’s van Dena alleen te maken in het hooi en stro. Zo gezegd zo gedaan. We maakten een klein decor en maakten ook nog wat foto’s van Dena die uiteindelijk echt de show stal 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *