OdinSM_4767
Auteur foto
Tricks and treats!
Afgelopen weekend was het Halloween! Ik had meerdere Halloween decoraties in huis gehaald voor een leuke thema foto. Dit stond al weken op mijn to do list maar iedere keer kwam er iets tussen: Het regende, ik had een afspraak, ik had niemand om even te helpen met het riempje vast houden, we hadden visite en ga zo maar door. Ineens was het al 30 oktober en nog steeds geen foto… Het regende veel en we zouden die dag bij iemand op visite gaan. Dus nam ik de helft van mn decoratie spullen en de camera ook mee. Einde van de middag had ik snel een mini decor in elkaar geflanst in de woonkamer en een foto van Odin gemaakt die ertussenin lag. Puppy Monty kwam nog even hallo zeggen en ging dan ook maar meteen op de foto. De puppy’s hebben veel trenst verdiend met hun tricks 🙂 Omdat het vrij donker was in de kamer ondanks dat de lampen aanstonden kreeg ik wel aardig wat ruis in de foto’s, maar voor nu was dat niet erg want het moest natuurlijk een Halloween foto worden! Dus in de bewerking heb ik er nog een soort grudge effect ingegooid waar de ruis juist mooi bij paste! Komt dat even mooi uit 🙂 Toch nog op tijd een Halloween foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *