8380_SM
Author picture
Fabienne & Hidalgo: een magisch duo
Voor deze fotoshoot reisde ik af naar Eersel. Je hebt hier geen grote bossen of adembenemende stukken natuur maar dat is ook niet altijd nodig! Een paar mooie plekjes kan voldoende zijn, zoals hier. Hidalgo is vernoemd naar de film Hidalgo. Hidalgo is hierin volgens Frank T. Hopkins het beste paard ter wereld en om dit te bewijzen doet hij mee aan een 3000 mijl lange race door de woestijn. Dat Fabienne haar paard het beste paard van de wereld vindt was ook goed te zien! De liefde straalde er gewoon van af, zo gaaf! Toen we net bezig waren vloog er ineens een drone over. Hidalgo schrok hier iets van en sprong opzij, terwijl de dochter van Fabienne op zijn rug zat. Het meisje schrok hier uiteraard ook van en zocht troost bij haar moeder. Wat er toen gebeurde was zo mooi om te zien, Hidalgo stapte heel langzaam dichterbij en legde zachtjes zijn neus tegen het meisje aan om sorry te zeggen en haar ook te troosten. Om de fotoshoot af te maken hadden ze ook allemaal matchende mooie witte jurken aan, genoeg ingrediënten voor prachtige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *