Pina
Author picture
Piña la Podeco & the Cats
Deze fotoshoot was lekker dichtbij huis. We begonnen namelijk met de katten op de foto te zetten in een achtertuin in Oud Gastel. Omdat de ene kat ook al erg op leeftijd is wilde hun eigenaresse Michelle ze liever niet meenemen naar een bos maar lekker in hun eigen omgeving op de foto laten zetten. Geen probleem natuurlijk! Ondanks dat we al redelijk vroeg in de ochtend hadden afgesproken stond de zon al fel in de tuin te schijnen waardoor er hard licht ontstond en daarmee ook harde schaduwen. Het was dus even zoeken en improviseren om wat schaduw te creëren zodat ze toch mooi op de foto konden. En dat is gelukt! De oudste van de twee, Jewell, deed ook onwijs haar best om te poseren, wat een dotje is dat zeg! Ze was dol op alle aandacht, aaitjes en snoepjes die ze kreeg. Echt een lieverd! Guapo, de Sneeuw Bengaal, is normaal al geen fan van mensen en Michelle was dan ook bang dat ze niet eens buiten zou willen blijven als ik er was. Gelukkig viel dit ook reuze mee en liep ze relaxed door te tuin heen en weer en poseerde ze op haar eigen manier op de door haar uitgekozen plekjes. Toen de poezen er toch echt wel klaar mee waren stapten we in de auto’s met Piña op de achterbank om naar de Ruchpense heide te gaan. Piña kan vanwege haar grote jachtinstinct niet los lopen, geen probleem want ik had een fotolijntje meegenomen. Ook Piña deed het fantastisch! Eerst was het even wennen al die aandacht, maar al snel transformeerde ze in een waar fotomodel! En ondanks dat Michelle zelf eerst niet zo nodig op de foto wilde, is een van haar favoriete foto’s toch een foto waar ze samen met haar Piña op staat. 🙂  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *