292A9781
Auteur foto
Who let the dogs out
Zoals sommigen misschien weten ben ik sinds 2015 al vrijwilliger bij de KC Gorinchem. Iedere dinsdag avond ben ik hier om te helpen bij de puppy training, onwijs leuk en altijd leerzaam! Afgelopen dinsdag was het alweer de laatste les van de 1e puppy training van 2021! Omdat het de 3e groep iets rustiger was kon ik de camera op het einde nog even uit de koffer halen om wat plaatjes te schieten van Willem, Rayka, Kayuh en Max Let even op de laatste groepsfoto, alle hondjes zaten al keurig maar Willem wilde niet zo! Alle hondjes keken hem ongeduldig aan haha

4 reacties

  1. Onwijs leuke foto’s. En inderdaad bordeauxdog Willem doet t echt heel goed. Soms, niet altijd zoals blijkt op de groepsfoto. Maar hij heeft altijd lol gehad. We hadden dan ook n héél leuk groepje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *