Portfolio_vogels_0170
Author picture
You cant duck this!
Weer een hele leuke shoot mogen doen bij dieren die je toch een stuk minder vaak voorbij ziet komen. Muskuseenden. Deze eenden zijn erg tam en wonen op een mooie boerderij langs de waal, een betere plek kunnen ze zich niet wensen! Hun baasje zorgt goed voor ze en heeft ze zelfs wat verwend… Zo krijgen ze soms bronwater en als per ongeluk het verkeerde merk voer geserveerd wordt, wordt zonder pardon de school omgegooid en lopen ze beledigd weg tot er beter voer verschijnt. Zelf vind ik deze eenden ook gewoon echt knap van lelijkheid! Zoveel rimpels, en toch zo mooi om naar te kijken. Ook schudden ze lekker met hun staartjes terwijl ze vrolijk door de wei hobbelen, een super grappig gezicht!    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *