Portfolio_hond_1309
Author picture
Zwem Charlie! Zwem!
Tijdens een leuke fotoshoot op de Loonse en Drunense duinen kwam ik twee onwijs leuke puppy’s tegen! De shoot waar ik mee bezig was zat er al zo goed als op dus vroeg ik de eigenaren van de pupjes of ze misschien even tijd hadden en zo ja of ik hun hondjes op de foto mocht zetten. Dit vonden ze gelukkig geen probleem! De Corgi heet Billy en is hier pas 13 weken oud als ik het me goed herinner. De Nova Scotia duck toller retriever (of gewoon een tollertje!) heet Charlie en is ongeveer even oud en nu al een ware zwemkampioen! Er was een Labrador die zijn tennisbal niet mee nam uit het water en zijn baasje had ook geen zin om deze te halen. Gelukkig schoot Charlie te hulp en ging de tennisbal helemaal aan de andere kant van het mer halen en bracht deze terug. Zijn ze niet onwijs schattig?!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *